In één week twee keer op de cover

Warning: dit is een ikke, ikke, ikke blog …

De afgelopen week stond ik twee keer op een cover van een magazine. Oké, één keer echt – op de cover van ‘Leef’ het ledenmagazine van BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) met een mooi interview. De andere cover was van de ‘Yousra’ het tijdschrift dat over mij gaat. Te koop bij de lokale boekhandel, grapje, bestaat natuurlijk niet écht.

Ik volgde een coverworkshop. Een workshop waarin je aan de slag gaat met jouw verhaal. Waarom doe je wat je doet? Wie ben je en wat zijn je doelen? Een leuke dag met 5 workshops en als resultaat – Tadáááá, de cover van jouw eigen tijdschrift! De ‘Yousra’ in mijn geval.

Ik ontsteek de blijheid in jou zodat jij jezelf op de eerste plaats wil zetten” dat is mijn missie. Jou op een positieve en vrolijke manier motiveren om het beste uit jezelf te halen. Van gezond eten, sporten en ontspannen wordt je blij. Wat ik alle moeders gun is dat ze zichzelf op de eerste plek zetten. Maar dan niet op de gefrustreerde-bangmakende-goeroe manier: je MOET jezelf éérst zetten want anders…. Nee joh, lekker luchtig, vanuit die blijheid. Het is een positief ding namelijk.

Op de cover van de ‘Yousra’

Woorden die mij typeren: lef, echt, aanstekelijk enthousiast en niet té series.

Maar dit ben ik ook:

  • Niet zo stiekeme patat liefhebber – ik schaam mij er niet voor. Patat is zóóóó lekker!
  • Dubbelbloed – ik heb een Marokkaanse vader en Nederlandse moeder
  • Burpee fan – just loveeee burpees! en dus moeten mijn klanten ze ook vaak doen.
  • Voormalige inwoner van Mallorca, Amerika & Syrië – op Mallorca werkte ik als entertainer in een super vet resort. Check deze link als je nog een vakantiebestemming zoekt voor komende zomer. Het is écht heerlijk daar! Hier kun je zien voor welke organisatie ik werkte. Ook een super aanrader voor als je familie/vrienden/kinderen hebt die buitenland ervaring op willen doen.
    In Amerika en Syrië werkte ik op de Nederlandse Ambassade.
Voelt echt als een ander leven! Mei 2007 interview in het BZ-blad. Als je goed kijkt zie je het Capitool op de achtergrond. En dat pak ook ? Blij met waar ik nu sta, máár BZ dankbaar voor alle mooie ervaringen en avonturen die we hebben beleefd.

 

Mijn interview in ‘Leef’ 

Weet je nog dat ik het blog schreef “1200 kcal per dag eten en andere Killerbody onzin“? Dit blog is erg goed gelezen. Ik heb het net even gecheckt op Google Analytics en het is gewoon 145.370 keer. Wow! Dat vind ik echt wel heel veel. Kom ik ook nu pas achter, haha. Dit blog werd ook opgemerkt door BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) waar ik lid van ben. Ze wilde mij graag interviewen voor het ledenblad. Natuurlijk werk ik daar graag aan mee. Ik ben erg blij met het interview waarin ik pleit voor een ‘real life body’. Je kunt het interview hieronder lezen:

Tot zover mijn ikke, ikke, ikke, ikke sta op de cover blog. Mag ook wel een keertje toch?

Write a comment