Terug- en vooruitblik: best gelezen blogs!

Ik begin met een hoogtepunt: het lopen van ‘de Nacht van de Vluchteling’: 40 kilometer door het holst van de nacht om geld op te halen voor de vluchtelingen in Syrie. Op de foto die ik gebruikt heb bij dit blog, kwam de zon net op. We waren toen al 6/7 uur aan het lopen. Wat was dat een fantastische ervaring voor een super mooi doel.

2014 was een geweldig jaar!

Ik ben het afgelopen jaar gestart met het waarmaken van mijn droom: het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik heb mijn hart gevolgd en van mijn passie “het coachen, begeleiden en sporten met moeders’ mijn (deeltijd) werk gemaakt. De grap is dat het helemaal niet als werkt voelt. Werk kost mij energie maar hier krijg ik alleen maar nieuwe energie van. Wat begon als een hobby blog – waar ik vooral veel frustraties en belevenissen van mij af schreef – groeide uit tot een website waarop ik andere moeders mag inspireren en motiveren.

Wat je leest is wat je krijgt.

Ik ben er natuurlijk nog lang niet. Dus ook in 2015 zal ik rustig doorwerken aan het realiseren van mijn doelen. Maar het begin is er! Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest als jullie, mijn lezers, er niet waren. Ik ben jullie dus ook heel dankbaar voor jullie bijdrage aan mijn droom. Ik weet dat mijn blogs vaak vol taalfouten staan. Ik ben namelijk nogal dyslectisch aangelegd. *Denkt na over hoe ze het woord dyslectisch moet spellen* Maar blijkbaar nemen jullie mij dat niet (heel) erg kwalijk. Op een enkeling na dan. Ik schrijf vanuit mijn hart en ben een open boek. Wat je leest is wat je krijgt.

De uitdaging voor 2015

De uitdaging voor 2015 is het combineren van mijn persoonlijke verhalen (die vaak vol staan met poep flaters, nét-niet momenten en de nodige scheldpartijen) met mijn serieuzere informatieve blogs. Ik heb er wel eens over nagedacht of ik niet een aparte website moet maken voor mijn werk als coach/personal trainer. Daar kan ik dan mijn persoonlijke rompslomp wat meer achterwegen laten. Maar weet je, dit is wie ik ben, ik ben ook maar een mens. Ik ben totaal niet perfect, ik faal ook, ik doe ook maar mijn best. Dus als je met mij in zee gaat als personal trainer dan weet je dat je in zee gaat met een mens van vlees en bloed. Iemand die ook haar tekortkomingen heeft. Iemand die ook een blubber bibs heeft, die vaak zit te poepen met een peuter op schoot en tieten heeft als theezakjes.

Best gelezen blogs van 2014

Dit is een mooi moment om te kijken welke blogs het afgelopen jaar het meest zijn gelezen! Ik was verbaasd over de uitslag eigenlijk. Ik had verwacht dat andere blogs hoger zouden eindigen. Blogs die ik zelf erg grappig vond vallen niet perse beter in de smaak. Een eye-opener. Alhoewel. Ik ben altijd iemand geweest die het hardst om haar eigen grappen moet lachen.

De top 3:

1. De waakstand  

2. Laf 

3. Ik heb het overleefd

 

Facebook

Op facebook was het zonder twijfel het blog ‘Een moeders recht om alleen te douchen’ wat de meeste ‘likes’ opleverde.  Ook deden de ‘peuter- en kleuterlogica quotes’ het erg goed. Ik ben van plan die nog te verzamelen in een ander blog. Tot slot vonden jullie het leuk om te zien dat één van mijn blogs geplaatst is in de Flair.

Flair

 

Ik wens jullie allemaal een SUPER goed (maar vooral niet perfect, want dat bestaat niet) 2015 toe! Volg je dromen, leef gezond, ga lekker sporten en doe waar jij zin in hebt. Het is JOUW leven. Leef het hoe jij het wil leven.

-X-

 

 

Write a comment