One Lovely Blog Award

Hieperdepiep Hoera!

Mijn Ninja Moeder Blog is door “Adam op Verkenning” genomineerd is voor de “One Lovely Blog Award”.

Wauw, een award! Ik heb altijd al een “award” willen ontvangen.

Dan gaan we nu over naar de prijsuitreiking. Stelt u zich mij nu even voor in gala jurk. Ik heb 3 uur in de visagie gezeten en zie er prachtig uit. Beter dan dit wordt het niet. Ik strompel op mijn veel te hoge hakken het toneel op en haal een klein briefje uit mijn B.H. Met tranen in mijn ogen lees ik voor:

1 pak melk, grote batterijen voor de speelgoed speedboot, maandverband, krieltjes, kokosmelk, kaas…

Shit, dat was mijn boodschappenlijstje. Dan moet het maar uit mijn hoofd.

Ik heb deze award te danken aan mijn kinderen. Zij geven mij de inspiratie om te schrijven. Omdat ze zulke grappige en vreselijke dingen uithalen. Omdat ze zo vermoeiend kunnen zijn. Maar ook zo vertederend en schattig. Dankzij hen ben ik nu een Ninja Moeder. Het had niet veel gescheeld of ik was een overspannen en gefrustreerde moeder. Maar ik besloot dat ik dat niet wilde. Zette de knop om en vond mijn ninja kracht. Nog dagelijks ben ik ze dankbaar dat ze zoveel goeds in mij naar boven hebben gehaald. Maar ook zoveel chaos, troep en stress. Oh ja, ook moet nog even mijn vriendin R noemen. Omdat zij mij aanspoorde mijn grappige verhalen een keer op te schrijven.

Natuurlijk neem ik de “award” met veel trots virtueel in ontvangst. Maar ik ben toch even gaan googlen wat de prijs nu eigenlijk inhoudt. Het blijkt een soort van ouderwetse kettingbrief te zijn onder bloggers. Je ontvangt en geeft door. Een gegeven paard kijk ik niet in de bek, zoals Adam ook al zei, dus ik doe hier gewoon gezellig aan mee! Hier volgen de regels:

1. Dank de persoon die je genomineerd heeft en noem hem in je post.

Nou Adam, bedankt voor deze nominatie. Ik kwam je blog tegen op een ander blog. Adam blijkt Adam niet te zijn. Want Adam schrijft anoniem. Dat lijkt mij eigenlijk best wel ideaal. Ondanks je anonimiteit ben je een behulpzaam en sociaal blogger. Foto’s zijn prachtig.

2. Vertel 7 (grappige) dingen over jezelf die je lezers nog niet weten.

Jeetje. Wat is er nu grappig aan mij. Oké, ik vertel gewoon de eerste 7 dingen die in mij opkomen. Dingen die jullie nog niet weten. Niet perse grappig.

Inmiddels zijn we 5 minuten verder en heb ik nog niks opgeschreven…

1. Ik ben 16 jaar samen met mijn enige echte grote liefde.

2. Ik haat honden en huisdieren.

3. Sinds ik niet meer naast Centraal Station werk ben ik 3 kilo afgevallen.

4. Mijn favoriete lachfilm is ‘Dumb and Dumber’.

5. Vroeger had ik last van angst- en paniekaanvallen.

6. Ik heb de liefste zus van de wereld. Nee, echt dat is zo. Ja, ik weet dat jij dat ook vindt van jouw zus, maar die van mij echt de liefste. Mijn ouders trouwens ook! Die zouden pas een award moeten krijgen: “Two Lovely Grandparents Award”.

7. Ik heb op Mallorca, in Amerika en Syrie gewoond maar ben het gelukkigst in Nederland.

3. Nomineer 15 (!) andere bloggers.

Oké, 15 gaat gewoon echt niet lukken mensen. Het spijt mij. Ik ben nog volop bezig leuke blogs te ontdekken. Deze drie blogs lees ik met veel plezier.

Eef blogt

Erg goed geschreven. Grappig. Herkenbaar. Scherp. Tof wijf.

Webkim

Jongensmoeder. Sportfreak (net als ik). Eerlijk en herkenbaar. Gezellig. Van alles en nog wat.

Mompelend Musje

Lief. Mooi geschreven. Herkenbaar. Fijn om te lezen. Leuk om te volgen.

4. Neem contact met de gekozen bloggers op om ze te informeren.

Dat ga ik doen! Bij deze al even de mededeling: voel je vrij ook niks met deze nominatie te doen als de kettingbrief je niet aanstaat.

SPAM JE BLOG!

Eigenlijk heb ik helemaal geen idee wie mijn blog leest. Of het überhaupt gelezen wordt. Ik doe (nog) niet aan statistieken. Ik zou het eigenlijk best wel leuk vinden mijn lezers te leren kennen. Voel je vrij om hieronder je blog achter te laten zodat ik ook bij jou een kijkje kan nemen. Het is een risico-tje wat ik neem. De kans zit er in dat de comments helemaal leeg blijven. Maar ik zou het in ieder geval leuk vinden om te weten wie mij volgt. Als ik al gevolgd wordt.

In ieder geval door Adam. En wat WP collega bloggers. En mijn moeder. En een aantal Facebook vrienden.

En oh ja, wat vinden jullie dan eigenlijk leuk om te lezen. Waar moet ik over schrijven?

 

 

Write a comment