Mijn geheime agenda

De kracht van een moeder is onvoorstelbaar groot.

Vorige week zondag kreeg ik een gieter met de tekst:
“Bedankt dat je mij hielp groeien”

Daar gingen mijn sluizen natuurlijk direct van open staan. Eerder die ochtend had ik ook al bijna een traantje gelaten toen een moeder – tegen verwachting in – de 5 km uitliep. Ik zeg tegen verwachting in omdat ze een zware en emotionele tijd achter de rug had en niet had kunnen trainen. Maar ze deed haar oortjes in, zette haar verstand op nul, nam een trotse houding aan en zette de eerste stappen. Die eerste stappen brachten haar 40 minuten later 5000 meter verder. De kracht van een moeder is onvoorstelbaar groot.

Deze gieter kreeg ik cadeau van ook al zo’n sterke mooie moeder. Ze heeft een jaar bij mij gesport maar gaat nu stoppen. Niet met sporten (gelukkig) maar wel bij mij. Ze heeft haar hart verloren aan CrossFit. Ik ben trots dat ze in een jaar zo sterk en fit is geworden. Dankbaar dat ik haar heb mogen helpen groeien. Natuurlijk heeft ze dat helemaal zelf gedaan. Maar het feit dat ik er aan mocht bijdragen daar word ik heel blij van. Dat ik een beetje water mocht geven. Met mijn mooie roze gietertje. Maar het zaadje had ze zelf al gepland.

Nu volgt de cliché zin die je misschien al zag aankomen:
“Daar doe ik het voor….”
Maar de grap is dat het ECHT waar is.

Natuurlijk vind ik sporten leuk, is het mijn grootste hobby en geef ik met plezier trainingen. Máár ik heb wel degelijk een geheime agenda. Want ik geloof dat de kracht van een moeder onvoorstelbaar groot is. De invloed die een moeder kan uitoefenen op haar gezin is geweldig. Als een moeder lekker in haar vel zit, sterk is, energie heeft, gelukkig is, tijd voor zichzelf neemt, goed voor zichzelf zorgt dan heeft dat een immense invloed op de rest van het gezin. Daar kan een hele familie van opbloeien.

If mom is happy, everyone is happy

Ik gun alle kinderen een moeder die gelukkig is. Een moeder die het goede voorbeeld leeft. Niet alleen zegt wat er moet gebeuren maar het ook zelf DOET.

Een moeder die haar zoon laat zien dat het oké is dat je tijd voor jezelf neemt.
Een moeder die haar dochter laat ervaren dat je altijd een bikini aan kan ongeacht het gewicht op de weegschaal.
Een moeder die haar man leert dat het een fluitje van een cent is om een salade voor de lunch te maken.
Een moeder die haar kinderen mee geeft dat ze moeten doen waar ze zelf gelukkig van worden.

… en dat ook ZELF laat zien.

Omdat ze een baan heeft waar ze met plezier naar toe gaat.
Omdat ze vrolijk en blij is.
Energie heeft.
Fit is.
Gezond leeft.
Het heus niet altijd voor de wind gaat.

Maar de kracht van een moeder is onvoorstelbaar groot.

Dus het komt altijd weer goed.

Waarom doe ik wat ik doe? Omdat dit mijn kleine bescheiden bijdragen is aan het geluk van anderen. Dat ik haar – de moeder en daarmee ook een heel gezin – een beetje mag helpen groeien. Door haar push-ups te laten doen. Terwijl ze dacht dat ze die nooit zou kunnen. Door haar 5 KM te laten rennen. Terwijl ze zeker wist dat ze daar niet genoeg voor getraind had. Door haar IN BEWEGING te krijgen. En een beetje water te geven. Maar de rest doet ze zelf. Waar ze naar toe gaat bepaald ze zelf.

Mag ik jou ook helpen groeien Yousra?

Op 1 april start de Small Group Training in Zoetermeer. Trainen samen met een vaste groep van 5 vrouwen. Je kunt kiezen uit drie tijdstippen: dinsdag om 21:00 uur, vrijdag om 11:00 uur en zondag om 11:00 uur. Wél de aandacht van personal training maar een stuk voordeliger. Met naast het sporten ook een besloten Facebookgroep voor extra motivatie en het delen van je doelen. En nog veel meer extra’s. Maar die lees je hier.

MEER INFORMATIE

Heb jij interesse?
Geef mij het tijdstip door van je voorkeur en ik reserveer je plek.
Er zijn al een aantal plekjes vergeven dus zorg dat je er snel bij bent.

Hoe tof zou het zijn als ik jou ook een beetje water mag geven? 😉 Zodat jij ook kan gaan groeien en bloeien. En jezelf versteld laat staan van de onvoorstelbaar grote kracht die ook jij hebt!

 

Write a comment