Gezond en fit de zomer in! De Mama Kickstart gaat beginnen

Ik ben klaar. Klaar om jou op en top fit en gezond te krijgen. Ik ben er niet alleen klaar voor, ik heb er ook super veel zin in!

mama kickstart programma

Op woensdag 3 juni 2015 gaat de nieuwe ronde van het Mama Kickstart Programma weer van start. Ik heb deze datum bewust gekozen zodat jij tijdens jouw zomervakantie vol vertrouwen in je bikini naar het strand kan.

In 40 dagen geef ik jou als drukbezette moeder de kickstart die je nodig hebt op weg naar gezond, actief en fit moederschap. Ik ben jouw online personal trainer en coach. Samen werken wij aan het behalen van jouw specifieke doelen door middel van sport, voedingsadvies, ontspanning en oefeningen op het gebied van mama-leefstijl.

Wat is er nieuw?

Je kunt nu kiezen uit twee pakketten:

  • Bij de Mama Kickstart Basis € 129 volg je samen met de andere vrouwen dezelfde workouts. Je krijgt algemeen voedingsadvies en een dagelijkse motivatiemail. Je bespreekt je huiswerkopdrachten en vorderingen in de besloten Facebookgroep. Ik ben daar ook beschikbaar om je vragen te beantwoorden.
  • Ben jij een Mama Kickstart VIP-per € 225 dan ontvang je gedurende de 40 dagen één op één begeleiding. Ik maak een sportprogramma voor jou op maat en geef je persoonlijk voedingsadvies aan de hand van jouw voedingsdagboek. We bespreken de huiswerkopdrachten tijdens de coachingssessies. We hebben contact via Skype en spreken elkaar via Whatsapp. Uiteraard maak je ook deel uit van de Facebook groep met andere deelnemer.

Het is een investering in jezelf

Dat klopt. Een betere investering kun je niet doen. Ik weet hoe zwaar en onmogelijk het is om alle ballen in de lucht te houden. Ik weet hoezeer jij snakt naar een moment voor jezelf. Ik weet dat jij aan je lichaam wil werken en graag weer terug in vorm wil komen. Ik weet dat het lastig is om dat alleen te doen. Daarom wil ik jou helpen. Omdat ik dé manier heb gevonden. Concreet en haalbaar.

win een gratis plek t.w.v. € 129,-

Ik mag één iemand héél gelukkig maken! Wil jij  kans maken op een gratis plek in het Mama Kickstart Programma dan hoef je maar twee dingen te doen:

1. Schrijf je in voor de inspiratiemail (via de banner hier rechts naast)
2. Laat in een reactie achter waarom jij graag mee wil doen aan de Mama Kickstart

Meer informatie over het Mama Kickstart Programma lees je hier >>KICKSTART>>
Hier kun jij ook jouw plekje reserveren! Ook als je meedoet aan de winactie is het verstandig jouw plek alvast vast te leggen.

Binnenkort gaan wij zo vet knallen! Zin in!

Write a comment