Kruip uit je gat! Van weten naar doen…

Ik verbaas mij er over hoeveel mijn klanten weten over gezonde voeding. Soms vraag ik mij af wat ik ze nog kan leren.

Ik ken mensen die een boekenkast hebben vol met zelfhulp boeken. Maar al die kennis in de praktijk brengen gebeurd niet.

Ik kan een perfect uitgebalanceerd dagmenu maken voor mijn klanten. Maar ik eet zelf ook niet elke dag op die manier.

Het heeft allemaal te maken met het grote gat. Het gat tussen ‘weten’ en ‘doen’. Waarom is het toch zo moeilijk om te doen wat je eigenlijk al lang weet? We zitten in het gat. Het is heel makkelijk om daar te blijven chillen en het kost heel veel werk en inspanning om jezelf eruit te klimmen.

In je hoofd heb je het allemaal prima op een rij. Je weet precies wat je zou moeten doen. Drie keer in de week sporten, meer groenten eten, langzame koolhydraten in plaats van de snelle nemen. Je voeding plannen. Meer tijd voor jezelf nemen. Als je tips voorbij ziet komen betrap je jezelf op de gedachten “ja, dat is toch logisch, dat weet ik al lang…” Maar toch lukt het je niet om dat wat zo logisch is in de praktijk te brengen. Te gaan DOEN!

Klim uit je gat! Beetje gekke zin misschien maar je snapt wat ik bedoel 😉 Kom uit je gat vol kennis, plannen, goede bedoelingen en mooie doelen en ga DOEN.

Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je DOET!

Hoe dan?

Zet de eerste kleine stap! Als je door blijft gaan in je oude patroon versterk je dat alleen maar. Dus vraag jezelf elke dag af welke kleine stap je vandaag in praktijk kan brengen. Wel mini dingetje helpt je verder op weg naar je doel? Wat kan je vandaag DOEN om verschil te maken? Hoe klein ook.

Wat heb je nodig? Durf jezelf de vraag te stellen wat jij nodig hebt. Soms heb je iemand nodig die je uit het gat trekt. Die je de juiste tools aan reikt om eruit te klimmen. Iemand die vervolgens ook nog even achter je aan blijft lopen om te voorkomen dat je er weer in een ander gat valt.

Zo iemand ben ik. Ik help je liefdevol uit je gat ( 😉 ) en maak de eerste stappen concreet. Ik help je alles wat jij allang weet om te zetten in actie.

In mijn online programma heb ik het heel concreet gemaakt. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt over gezonde voeding overzichtelijk in een handboek. Dus per productgroep weet jij precies wat je wel en niet in je winkelwagen moet gooien. Je leert waarom het zo lastig is om te veranderen en hoe je het wél voor elkaar krijgt. Je gaat ontdekken waar je blij van wordt en wat je energie geeft. Maar belangrijker nog: je krijgt een concreet stappenplan. Per week. Iedere week weet je precies welke stappen jij moet zetten voor een leefstijl waarin jij je gezond en fit voelt. Dat is ook het resultaat na drie maanden.

Mag ik jou helpen om je uit het gat te trekken? Mag ik jou leren hoe je van weten naar doen gaat?

Doe dan mee met mijn online programma: De Ninja Moeder Leefstijlmethode. We starten op 1 september en de eenmalige investering is €200,- Je doet dit niet alleen. We doen het met 20 vrouwen. Ik heb nog 8 plekjes vrij.

Inschrijven en meer info: http://www.ninjamoeder.nl/online-programma/

Vragen? Bel of app mij gewoon even: 06-48582738

Write a comment