Kippenvelmomentje: mijn dagboek van 5 jaar geleden

Klein kippenvel momentje. Ik kom er bij toeval achter dat vandaag een bijzondere dag is. Dat ik eigenlijk slingers en ballonnen op zou moeten hangen. Dat ik mijzelf een hele dikke vette schouderklop mag geven.

Ik ben druk bezig met opruimen en op orde brengen van mijn administratie. Voor de ondernemers onder ons, ik ben overgestapt op het Profit First systeem en ben daar héél blij mee. Tussen mijn papieren in een oude la kwam ik een werkboek tegen. Ik herkende het direct. Ik sloeg het open en las dit…. (klik op de foto om het goed te kunnen lezen).

Het was de omschrijving van de vrouw die ik wilde zijn. Tot mijn grote verbazing viel mijn oog op de datum en realiseerde ik mij ineens dat het vandaag PRECIES 5 jaar geleden is dat ik dit opschreef! Wauw, dat vind ik oprecht een hele aparte ervaring. Ik wil niet te zweverig gaan doen hoor, maar wel erg toevallig dat ik dit vandaag tegen kom.

Want als ik dit nu lees heb ik met recht wat te vieren! Ik ben geworden wie ik wilde zijn.

Op de volgende bladzijde in het boekje stonden mijn 10 doelen (ik neem ze hieronder één op één over):
1) Ik wil meer tijd voor mijzelf. Momenten om te ontspannen of weg te gaan.
2) Ik wil meer waardering aan mijzelf geven voor wat ik doe: goed is goed genoeg.
3) Ik wil sporten.
4) Ik wil met de auto rijden en niet meer angstig zijn.
5) Ik wil mijzelf accepteren zoals ik ben.
6) Ik wil tevreden zijn met mijzelf.
7) Ik wil ooit een opleiding gaan doen en een andere creatieve baan zoeken.
8) Ik wil af en toe badderen en naar de schoonheidsspecialist.
9) Ik wil van de paniek en de angst af.
10) Ik wil de persoon zijn die ik altijd wilde zijn.

Hoe dankbaar en trots ben ik dat ik nu – precies 5 jaar later – ben wie ik altijd wilde zijn. Hoe cool is dat? Als ik op dit moment mijn doelen bekijk heb ik ze bijna allemaal behaald.

– Ik neem tijd voor mijzelf. Zonder mij daarover schuldig te voelen.
– Ik ben nog steeds op zoek naar waardering van anderen máár leer steeds meer dat mijn eigen mening de enige is die er écht toe doet.
– Ik wil sporten….haha hilarisch 😀 Ik sport mijzelf de tandjes.
– Ik ben helemaal van mijn rijangst af en cross in mijn ninja waggie het hele land door. Groot gevoel van vrijheid. De wereld is mijn achtertuin!
– Ik accepteer mijzelf zoals ik ben en ben zo tevreden en gelukkig met mijn binnen- en buitenkant.
– Ik geloof in de kracht van dankbaarheid en ben tevreden met de kleine dingen in het leven.
– Ik heb een opleiding gedaan én ben totaal iets anders gaan doen dan in de tijd dat ik dit schreef, hoe bizar. Van ambtenaar bij Buitenlandse Zaken naar Personal Trainer.
– Badderen, check! Laatst nog een dag in mijn eentje geweest.
– Ik ben helemaal angstvrij. Al 5 jaar. Het grootste geschenk wat ik mijzelf ooit heb gegeven.

…. en YES… ik ben die persoon! Die persoon die ik wilde zijn. En zo veel meer….zo veel meer is er gebeurd de afgelopen jaren. Gewoon mijn baan opgezegd en gaan ondernemen. Dat had ik op 26 juli 2012 niet durven dromen.

Máár het is niet vanzelf gegaan. Daar ging wat tijd over heen. Stap voor stap heb ik een leefstijl ontwikkeld die bij mij past. Met drie basis ingrediënten: sporten, gezond eten en ontspannen. De drie ingrediënten die nu het fundament vormen van de Ninja Moeder Leefstijlmethode. Door deze basis kreeg ik meer energie, zelfvertrouwen en het lef om mijn eigen dromen te volgen.

Als ik dat kan, kan jij dat ook! Want ik gun het jou ook dat je doet waar je blij van wordt. Dat je tevreden bent met jezelf. Dat je goed voor jezelf zorgt zodat je ook voor je kinderen kan zijn. Dat je de vrouw bent die je diep in je hart altijd al wilde zijn.

Ik weet dat iedereen anders is. Wat voor mij heeft gewerkt hoeft voor jou niet te werken. In mijn Ninja Moeder Leefstijlmethode deel ik de basis met je. Er komen veel tips en adviezen voorbij en jij kiest uit wat bij jou past. Zodat je zelf een gezonde leefstijl ontwikkeld die past bij de persoon die je bent en jouw gezin. Ik weet zeker dat je genoeg inspiratie opdoet om met behulp van alle tools te worden wie je wil zijn.

Op vrijdag 1 september start mijn drie maanden (!) online programma. Drie maanden lang gaan we samen in een groep met gemotiveerde vrouwen aan de slag met de Ninja Moeder Leefstijlmethode. We gaan sporten, gezond eten en relaxen. Je ontvangt alle informatie die je nodig hebt. Elke week behandelen we een ander thema met bijbehorende opdrachten. Ik ben drie maanden lang jouw personal trainer en coach. Elke week ben ik live in de FB-groep te vinden voor een vragen sessie. Jij haalt er uit wat er in zit voor jou! En vergeet het samen sporten met workout video’s niet. De gezellige kers op de taart.

Tot 1 augustus a.s. geldt er een speciaal early bird tarief van € 169,- daarna gaat de prijs om hoog naar € 200,-. Dat is € 56 euro per maand. Investeer in jezelf. Daar heb je wat aan voor de rest van je leven.

Ik heb ook nog 4 GRATIS tanktops te vergeven voor snelle beslissers. De eerste 4 inschrijvingen – vanaf NU – ontvangen zo’n coole tanktop gratis thuis bezorgt.

Wordt dit jouw nieuwe begin? Schrijf jij op 1 september 2017 in je dagboek wie je wil zijn? Dan heb jij over 5 jaar ook een feestje te vieren!

Meer informatie en inschrijven doe je hier: http://www.ninjamoeder.nl/online-programma/

Write a comment