Speciale aanbieding voor jou!

Ik ben trots.

Enorm trots.

Niet op mijzelf.

Op de kanjers die deze maand meedoen aan de 30 dagen Kick Start. Wat zijn de moeders goed bezig! Het mooiste vind ik: ze doen het allemaal zelf. Soms heb je maar een klein zetje nodig, een stok achter de deur, wat informatie en motivatie. Maar uiteindelijk doe jij het zelf. Tijd maken, nieuwe prioriteiten stellen, van de bank af komen en gaan sporten.

Dat is allemaal begonnen met één besluit: een besluit om het te willen.

Concrete resultaten

‘Ja, fijn dat jij trots bent, wat zijn de concrete resultaten?’ denk je misschien.

Reclame maken voor mijn eigen programma is een lastig ding voor mij. Niet zo handig als je je eigen bedrijfje hebt. Ik wil graag helpen. Moeders coachen het beste uit zichzelf te halen. Fitter te worden, sterker te worden, in vorm te komen: mentaal en daarna pas fysiek. Want uiteindelijk zit het allemaal in je hoofd. Dat ik daar geld voor vraag, daar moet ik zelf ook nog even aan wennen. Want in mijn hoofd is helpen niet gekoppeld aan euro’s.

Oh ja, die resultaten

Toen de dames één week bezig waren heb ik ze gevraagd:

Zou je in één woord of één zin willen omschrijven wat je tot nu toe van de Kick Start vindt?

Hier volgen enkele antwoorden:

•Geweldig haalbaar!
•Super!
•Kick start is motiverend en geeft me nieuwe kennis en inzichten over mezelf en mijn leefstijl.
•Verandering.
•Pittig! Pittig om na z’n lange tijd weer te sporten. Pittig om je leefstijl te veranderen. Maar vooral pittig om afscheid te nemen van je oude leefstijl. Maar ik hou wel van een beetje pittig, het is een goede uitdaging!
•Top en erg informatief.
•Ik vind mezelf stoer!
•Humous!

Humous? Ja. Humous. Ik hou nogal van humous…

Is dat concreet genoeg?

T.E.A.M.

Het leukste is nog wel om te zien hoe we elkaar motiveren en stimuleren in de Facebookgroep. We zijn een echt TEAM en Together Everybody Achieves More! Ook als het niet goed gaat staan we voor elkaar klaar en proberen we elkaar te helpen weer door te zetten.

Mooie aanbieding speciaal voor jou!

Als jij je nu inschrijft voor de Ninja Moeder Tips dan ontvang je automatisch het gratis e-boek ‘Terug in vorm na je bevalling’ én krijg je 25% korting op deelname aan de Kick Start die op 15 februari van start gaat.

Je betaald dan geen € 79,- maar slechts € 59,-

Voor nog geen € 2,- per dag ben jij na 30 dagen gezond, fit en actief! Deze eenmalige investering is zeker de moeite waard.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Tips voor gezond, fit en actief moederschap

* indicates required


Kijk hier voor mee informatie over het Kick Start Programma. Lees ook nog even deze reviews. Wees er snel bij want van 10 plekken zijn er nog maar 7 vrij.

Write a comment