Het eerste levensjaar van je baby overleven….sláááááp!

Ik kwam deze video tegen op YouTube. Het was de promotie video voor de buggy bootcamp. Bootcamp mét de kinderwagen. Superleuk! Zo ben ik begonnen met lesgeven. Dat is inmiddels alweer 3,5 jaar geleden.

De buggy bootcamp flopte. Althans, er kwamen niet genoeg moeders op af. Dat vond ik heel jammer want ik ben zelf erg enthousiast over het trainen samen met je kindje. Met pijn in mijn hart heb ik recent afscheid genomen van mijn fietskar. Ik heb hem aan een klant gegeven. Mijn kinderen zijn te groot. Maar wat heb ik er een plezier van gehad.

Het eerste levensjaar van een baby vind ik echt zo zwaar. Sport heeft mij écht door deze zware periode heen geloosd:  slaapgebrek, hormonen, ontzwangeren en je draai weer vinden. Maar vooral dat slaapgebrek. Man, wat is dat killing. Ik ben gewoon ontoerekeningsvatbaar als ik te weinig slaap. Ik kan niet meer relativeren. Zie overal als een berg tegenop. Wordt er echt koekkoek van.

Vorige week vertelde een klant van mij trots dat haar kindje ein-de-lijk doorsliep. Ze vond het een ontzettend zware periode maar tegelijkertijd voelde ze zich fitter dan ooit. We sporten drie keer in de week samen. Dankzij deze trainingen heeft ze de zware periode van slapeloosheid overleefd.

Sporten heeft zo veel voordelen.

  • Als je sport ga je uit je hoofd en in je lijf. Je maakt je hoofd leeg.
  • Als je sport heb je een moment voor jezelf. Je maakt jezelf belangrijk.
  • Als je sport krijg je meer energie én maak je gelukshormonen aan.
  • Als je sport ervaar je dat je sterker bent dan je denkt. Dit kan je ook helpen in het dagelijks leven.
  • Als je sport krijg je meer zelfvertrouwen. Je komt beter in je vel te zitten.
  • Als je sport kom je in een positieve flow. Het is de eerste aanzet tot een gezonde leefstijl.

Sport als medicijn. Nog nét geen religie.

Sporten heeft mij héél veel gebracht in mijn leven. Dan heb ik het niet over sporten op hoog niveau. Gewoon drie keer in de week 30 minuten bewegen. Liefst in de buitenlucht. Wat knapt een mens daar van op. Misschien niet direct de eerste keer of de eerste week… je moet even volhouden om de effecten écht te ervaren.

Ben jij al vaker begonnen met sporten maar kan je het niet volhouden?
Vind je het lastig om gemotiveerd te blijven?
Heb je een abonnement bij de sportschool maar ga je nooit?

Maar wil je het wel? Méér bewegen en sporten. Omdat je weet dat het goed voor je is?

Ik wil je helpen.

In mijn drie maanden online programma kun jij thuis sporten in je eigen huiskamer. De drempel is letterlijk laag: de workouts duren kort (max 15 minuten), je hebt geen materiaal nodig, je hoeft je niet te scheren of strakke pakjes aan, je traint hoe laat je wil, waar je wil en met wie je wilt. Het enige wat je hoeft te doen is op ‘play’ drukken en dan klets ik jou er door heen.

Zo kun je makkelijk in het sport ritme komen. Na drie maanden zit het zó in je systeem en heb je de voordelen ervaren: een sterke geest in een fit en slank lijf. Dan wil je niet meer anders!

Op vrijdag 1 september start de nieuwe ronde van mijn online programma “De Ninja Moeder Leefstijlmethode”

Heb jij doelen op gebied van gezond leven, afvallen, bewuster eten, meer tijd voor jezelf nemen en persoonlijke ontwikkeling? Kan jij wel een support group gebruiken omdat alleen maar alleen is en het lastig is vol te houden? Dan ben je ons aan het goede adres!

Al 15 gemotiveerde vrouwen staan te springen om te beginnen. De sfeer in de besloten Facebookgroep is goed en we leren elkaar steeds beter kennen.

Jij kan ook nog mee doen. Als jij voelt dat dit JOUW MOMENT is om nu echt in actie te komen. Van weten naar DOEN. Op een haalbare manier in kleine stapjes.Ik ben een drukke moeder en ik maak programma’s voor drukke moeders. Dus geen zorgen, dit is te combineren met een druk leven. Je hebt er geen full time baan bij. Het is concreet én haalbaar.

Heb je interesse? App mij even op 06-48582738 en dan kletsen we verder. Of als je nu al weet dat jij mee wilt doen, schrijf je dan in via mijn website: http://www.ninjamoeder.nl/online-programma/

Write a comment