Dus zó hoor jij te zijn!

“Dus zó hoor jij te zijn!” We kennen elkaar uit de periode dat we samen in Washington DC woonden en werkten. Dat is nu z’n 8 jaar geleden. Vanaf dag 1 kameraden. Nu wat omzwervingen op de aardbol wonen we nu beiden weer in Nederland. We zien elkaar niet vaak maar als we elkaar zien is het goed.

Laatst maakte ze die opmerking “Dus zó hoor jij te zijn!”. Die kwam even binnen. Pijnlijk en mooi tegelijk. Want ze kent vooral een andere Yous. De Yous die altijd moe was. Veel piekerde. De metro niet in durfde. De twijfelkont. Niet sportte. Veel suiker at. Verslaafd was aan Cola. En dat in Amerika 😉 Natuurlijk ook de lollige Yous. Het was niet alleen maar kommer en kwijl. Want humor was er altijd. Maar daaronder zat toch een boel angst verborgen.

Nu ziet ze hoe ik hoor te zijn. Hoe Yousje bedoeld was. Dat is super tof om te horen. Maar tegelijkertijd ook moeilijk. Want ik heb met terugwerkende kracht soms medelijden met de persoon die ik lang ben geweest. Het was ook niet makkelijk om hier te komen. Het was serieus veel makkelijker geweest om te blijven hangen bij die andere Yous. Op die 80% van mijn kunnen en zijn.

Op mijn (Ninja)Moederdag Event zal ik voor het eerst mijn verhaal doen. Waar kom ik vandaag én belangrijker nog hoe ben ik geworden wie ik nu ben. Wat was daarvoor nodig? Welke stappen heb ik gezet? Leer van mijn ervaringen en succes. Laat je motiveren en inspireren. En dan natuurlijk niet zodat je een kopie van mij kunt worden. Alsjeblieft niet. Maar wel dat je de beste versie van jezelf kan zijn! Dat je niet meer op 80% blijft hangen maar voor 100% gaat leven! Want dat is zóóóóó fijn en waardevol.

Op zondag 14 mei van 11.00 tot 17.00 uur is het (Ninja)Moederdag Event in Zoetermeer.

We gaan aan de slag met jouw persoonlijke doelen en dromen. Waar wil jij naar toe werken en waarom? In een bijzondere meditatie kom jij er achter. Daarna gaan we gezellig ouderwets knippen en plakken om jouw doelen te visualiseren in een mooi moodboard.

In mijn workshop “Gezond en slank zonder dieet” deel ik 10 stappen voor een gezond eetpatroon. Kleine aanpassingen die grote verschillen maken. Op een haalbare en praktische manier. Informatie waar jij direct mee aan de slag kunt.

Ook het stukje mindset komt uitgebreid aan bod. Waarom is het zo moeilijk om te veranderen? Hoe kan je hardnekkige gewoontes doorbreken. Je gaat naar huis met een concreet stappenplan.

Natuurlijk gaan we ook samen sporten! We sluiten de dag af met een leuke training. Op het boerenland. Waar daar zitten we toch al. De locatie is een cadeautje!

Ik zorg voor een heerlijke lunch en alle hapjes en drankjes.

Een gezellige ontspannen maar vooral ook nuttige dag. Het perfecte cadeautje aan jezelf voor Moederdag. Of geef je man en kinderen een dikke vette hint ?

Ben jij erbij? Dat zou ik enorm TOF vinden.

Reserveer HIER jouw kaartje. De kosten zijn € 69,- en je krijgt er een boel voor terug. Doe het snel want er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar.

Write a comment