Vandaag ben ik jarig én ik trakteer!

Vandaag ben ik jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat doe ik graag met jou.

Ik heb iets leuks voor je bedacht. Als jij je VANDAAG aanmeldt voor het Mama Kickstart Programma (start woensdag 3 juni) dan maak jij kans op iets SUPER leuks!

In deze video vertel ik wat ik voor jou bedacht heb:

Schrijf je vandaag in voor het mama kickstart programma (basis pakket: 129 euro) en maak kans op een vip pakket (t.w.v. 225 euro)

onder de inschrijvingen die vandaag binnen komen verloot ik het vip pakket.

>> MELD JE HIER AAN!>>

Maak kans op:

 • 40 dagen lang één op één persoonlijke begeleiding.
 • Voedingsadvies voor jou op maat.
 • Een persoonlijk trainingsprogramma.
 • Coachingsgesprekken via Skype.
 • Samen behalen we jouw doelen!

Twijfel je nog? Misschien kan het verhaal van Linda je over de streep helpen:

“Kick-Start is een fijne methode om onder begeleiding een begin te maken aan een meer verantwoorde levensstijl. Er wordt aandacht besteed aan zowel voeding, beweging en lifestyle zodat je overal je voordeel mee kan doen. Yousra is makkelijk bereikbaar en geeft goede feedback waar je mee verder kan. In een maand tijd ben ik 4 kg afgevallen. Belangrijker is dat ik me fitter en energieker voel. Ik dans weer door de woonkamer, ga weer graag met de kinderen naar buiten en dat eigenlijk met minimale inspanning. Drie keer per week een work-out die je gewoon thuis doet, als de kinderen slapen of waar ze bij zijn.
En het letten op je voedingspatroon. Het is heel fijn om ook contact te hebben met medecurcisten die je steunen of tips geven als je het even moeilijk vind.

We starten op woensdag 3 juni a.s. BE READY! 

Comments 4

 1. 22 mei 2015

  Van harte gefeliciteerd!!! Ik laat de aanmelding even voor wat het is 🙂 Mama’s kickdown. Succes met het programma. Ziet er veelbelovend uit.

 2. 22 mei 2015

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 3. 22 mei 2015

  Gefeliciteeeerd!!

 4. Marlieke van der Willik
  22 mei 2015

  Hoera!! Gefeliciteerd!

Write a comment