Wie is Ninja Moeder? 

Ik ben Yousra, moeder van mijn drie zonen: Janoa (13), Malik (9) en Zinho (7) en al 20 jaar de vrouw van Rodny. Ik woon en werk in Zoetermeer.

Als personal trainer en gewichtsconsulent help ik drukke moeders gezond en fit te worden. Waarom drukke moeders? Omdat ik zelf mijn grootste klant ben. Ik loop tegen dezelfde dingen aan als jij. Ik ken de uitdagingen.

Sporten is mijn grootste hobby. Niet omdat ik er een six-pack van krijg. Die heb ik niet. Maar wel omdat sporten mij energie, kracht en power geeft.

Naast mijn werk voor Ninja Moeder ben ik ook co-founder van de Core Academy. De Core Academy verzorgt opleidingen over training en coaching tijdens en na de zwangerschap voor fitness professionals. Ook hebben wij het PowerMama® programam ontwikkeld, een volledig uitgewerkt trainingsprogramma voor tijdens en na de zwangerschap wat in licentievorm is af te nemen. Meer info: www.coreacademy.nl

Naast mijn werk in de sport ben ik ook ervaringsdeskundige bij de Parnassia Groep. Meer hierover kun je lezen op: www.yousrajaddour.nl

Meer over mij lezen? Ik ben een open boek en blog veel over mijn leven en werk. Naast sporten schrijf ik graag en veel. Mét spelfouten. Dus wen daar maar vast aan.

Contact? Mail mij even: info@ninjamoeder.nl of bellen/appen: 06-48582738

Ninja Moeder in de media

Opleidingen

NASM
Crossfit Level 1
Core Conditioning Trainer
CIOS Sport- en beweging
Fitness Trainer A
Groepsles instructeur
Functional & Shape Trainer
Zwanger & Fit Trainer
Gewichtsconsulent
Vrouwen en hormoonklachten

and many more to come!