Wie is Ninja Moeder? 

Ik ben Yousra, Personal Trainer & Gewichtsconsulent. Moeder van mijn drie zonen: Janoa (12), Malik (7) en Zinho (5) en al 18 jaar de vrouw van Rodny. Ik woon en werk in Zoetermeer.

Als personal trainer en gewichtsconsulent help ik drukke moeders gezond en fit te worden. Waarom drukke moeders? Omdat ik zelf mijn grootste klant ben. Ik loop tegen dezelfde dingen aan als jij. Ik ken de uitdagingen.

“Ik ontsteek de blijheid in jou zodat jij jezelf op de eerste plaats wil zetten”

Sporten is mijn grootste hobby. Niet omdat ik er een six-pack van krijg. Die heb ik niet. Maar wel omdat sporten mij energie, kracht en power geeft. CrossFit is the drug of choice.

Maar dit ben ik ook:

  • Niet zo stiekeme patat liefhebber – ik schaam mij er niet voor. Patat is zóóóó lekker!
  • Dubbelbloed – ik heb een Marokkaanse vader en Nederlandse moeder
  • Burpee fan – just loveeee burpees!
  • Voormalige inwoner van Mallorca, Amerika & Syrië – op Mallorca werkte ik als entertainer in een super vet resort. In Amerika en Syrië werkte ik op de Nederlandse Ambassade.

Ik ontwikkelde de Ninja Moeder Leefstijlmethode: Sport, Eet & Relax. Deze drie pijlers zijn essentieel voor een gezond en fit leven.

Naast mijn werk voor Ninja Moeder ben ik ook co-founder van de Core Academy. De Core Academy verzorgt opleidingen voor CrossFit coaches en box eigenaren die meer kennis op willen doen over het werken met zwangere vrouwen en nieuwe moeders. Meer info: www.coreacademy.nl

Meer over mij lezen? Ik ben een open boek en blog veel over mijn leven en werk. Naast sporten schrijf ik graag en veel. Mét spelfouten. Dus wen daar maar vast aan. Oh ja, in mijn video’s en vlogs kun je mij ook beter leren kennen!

Contact? Mail mij even: info@ninjamoeder.nl of bellen/appen: 06-48582738

Ninja Moeder in de media

Opleidingen

NASM
Crossfit Level 1
CIOS Sport- en beweging
Fitness Trainer A
Master Fitness level 3
Groepsles instructeur
Functional & Shape Trainer
Zwanger & Fit Trainer
Gewichtsconsulent
Vrouwen en hormoonklachten

and many more to come!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: