Gezond en fit de zomer in! De Mama Kickstart gaat beginnen

Ik ben klaar. Klaar om jou op en top fit en gezond te krijgen. Ik ben er niet alleen klaar voor, ik heb er ook super veel zin in!

mama kickstart programma

Op woensdag 3 juni 2015 gaat de nieuwe ronde van het Mama Kickstart Programma weer van start. Ik heb deze datum bewust gekozen zodat jij tijdens jouw zomervakantie vol vertrouwen in je bikini naar het strand kan.

In 40 dagen geef ik jou als drukbezette moeder de kickstart die je nodig hebt op weg naar gezond, actief en fit moederschap. Ik ben jouw online personal trainer en coach. Samen werken wij aan het behalen van jouw specifieke doelen door middel van sport, voedingsadvies, ontspanning en oefeningen op het gebied van mama-leefstijl.

Wat is er nieuw?

Je kunt nu kiezen uit twee pakketten:

 • Bij de Mama Kickstart Basis € 129 volg je samen met de andere vrouwen dezelfde workouts. Je krijgt algemeen voedingsadvies en een dagelijkse motivatiemail. Je bespreekt je huiswerkopdrachten en vorderingen in de besloten Facebookgroep. Ik ben daar ook beschikbaar om je vragen te beantwoorden.
 • Ben jij een Mama Kickstart VIP-per € 225 dan ontvang je gedurende de 40 dagen één op één begeleiding. Ik maak een sportprogramma voor jou op maat en geef je persoonlijk voedingsadvies aan de hand van jouw voedingsdagboek. We bespreken de huiswerkopdrachten tijdens de coachingssessies. We hebben contact via Skype en spreken elkaar via Whatsapp. Uiteraard maak je ook deel uit van de Facebook groep met andere deelnemer.

Het is een investering in jezelf

Dat klopt. Een betere investering kun je niet doen. Ik weet hoe zwaar en onmogelijk het is om alle ballen in de lucht te houden. Ik weet hoezeer jij snakt naar een moment voor jezelf. Ik weet dat jij aan je lichaam wil werken en graag weer terug in vorm wil komen. Ik weet dat het lastig is om dat alleen te doen. Daarom wil ik jou helpen. Omdat ik dé manier heb gevonden. Concreet en haalbaar.

win een gratis plek t.w.v. € 129,-

Ik mag één iemand héél gelukkig maken! Wil jij  kans maken op een gratis plek in het Mama Kickstart Programma dan hoef je maar twee dingen te doen:

1. Schrijf je in voor de inspiratiemail (via de banner hier rechts naast)
2. Laat in een reactie achter waarom jij graag mee wil doen aan de Mama Kickstart

Meer informatie over het Mama Kickstart Programma lees je hier >>KICKSTART>>
Hier kun jij ook jouw plekje reserveren! Ook als je meedoet aan de winactie is het verstandig jouw plek alvast vast te leggen.

Binnenkort gaan wij zo vet knallen! Zin in!

Comments 8

 1. 19 mei 2015

  Wat cool dat je dit doet! Ik weet zeker dat het veel vrouwen helpt!

  Ik zou zeker mee willen doen.! Omdat ik na mijn 3e kindje “waarvan de bevalling zwaar was”*keizersnede mijn lichaam niet meer is wat het was geweest. En hoewel ik mijn lichaam waardeer voor alles waar ze me doorheen heeft gezuild! “Basassbody” wil ik ook wat terug doen voor mezelf en lichaam. En dat is weer back in shape zijn.
  En hoe bewust ik ook ben hierin heb ik juist weer wat meer hulp nodig! X-

  1. 20 mei 2015

   Leuk dat je meedoet aan de winactie. Wat een mooie reden heb je om mee te doen. Dat je iets terug wil doen voor je lijf vind ik prachtig! Succes 🙂

 2. Anne-Marie
  19 mei 2015

  Heb me gelijk aangemeld voor deze geweldige blog/site! Kijk al tijdje mee op facebook! En reageer af en toe. Gisteren gelezen voor aanmelding aan het programma! Dit is echt iets voor mij! Ik ben moeder van 2 kinderen, werk 3 dagen en ben veel alleen thuis met de kinderen. dus sporten, heb geen idee hoe en wat. Al wel via de blog wat tips en inspiratie gekregen! Ontspanning, hoe? Kan ik tips in krijgen. En zelfverzekerd? Dat ben ik totaal niet, niks voor niks een afspraak staan bij bergmanclinic… maar Hopelijk win ik!!! En doet dit me zo goed, en word ik een stuk zelfverzekerder en hoef ik die andere grote stap niet te zetten!! Want zie me zelf helemaal aansluiten bij de cursus. Nu duimendraaien!!!!!!!

  1. 20 mei 2015

   Leuk dat je meedoet aan de winactie Anne-Marie! Ik gun het je van harte. Het zou een mooie manier om je gezondheid, zelfvertrouwen en leven weer een boost te geven. Succes 🙂

 3. liedeke
  19 mei 2015

  graag zou ik de kickstart winnen. Mezelf in m’n eentje gemotiveerd houden is zooooooo lastig.

  1. 20 mei 2015

   De Kickstart doen we gezellig in een fijne groep dus kunnen we elkaar motiveren. Leuk dat je meedoet!

 4. kim
  19 mei 2015

  Ik volg je nu een tijdje en ben echt onder de indruk, wat een powervrouw!
  Ik vind dat dus totaal niet van mezelf 🙁
  Ik ben 24 jaar heb een zoontje van anderhalf, een paar k*t jaren achter de rug ( binnen 3 weken mijn vader verloren ), na bevalling ook heel erg moeilijk gehad mede hierdoor.
  Inmiddels gaat het weer helemaal goed, maar echt fit ben ik dus totaal niet. Probeer telkens weer wat nieuws maar hou het nooit vol in me eentje, helaas. Lijkt me super van jou te leren! 🙂
  Ik ga heeeeeel hard duimen!!! Woooeehhooeeee!!!

 5. 20 mei 2015

  Ik duim voor je mee Kim. Leuk dat je meedoet. Wat naar voor je dat je zo’n vervelende tijd hebt doorgemaakt. Ben blij dat het nu al beter met je gaat, alleen nog fit worden als kers op de taart.

Write a comment