Interview in Ouders van Nu

Deze had je nog van mij tegoed! Ons interview in de Ouders van Nu, peuterspecial.

Als je de foto ziet kun je je bijna niet voorstellen welke taferelen eraan vooraf waren gegaan 😉 Hoe de fotoshoot verliep lees je hier. Het was zacht uitgedrukt nogal hysterisch. Maar daar zie je niks van, toch?

ouders van nu

Het is een leuk interview geworden. Korte update: Malik wordt bijna 6 jaar en wil nog steeds niks met fietsen te maken hebben. Ik wil hem zeker niet dwingen, maar wil hem toch wel weer gaan stimuleren om het op te pakken. Ik denk aan een stickerkaart. Poging tot fietsen staat gelijk aan één sticker. Tien stickers is een cadeautje uitzoeken. Dat werkt altijd 😉 Of heb jij nog een super goede tip voor mij?

Hieronder het interview.

Ouders van Nu Ninja Moeder

 

Comments 3

  1. 11 juli 2015

    Hihih leuk om te lezen. Onze zoon moest ook niks van fietsen weten (destijds 4 jaar) leerde op zijn loopfiets te ‘fietsen’ toen hij 4 en een beetje was. Gisteren even in de Praxis geweest en daar stond een (MEISJES)fiets van 16 inch met zijwieltjes en meneer fietst er zo op weg! Ach ja… Zijn eigen fietsje van 14 inch wil hij echt niet op fietsen. Dus dat wordt rondsnuffelen naar een goede 16 inch met zijwieltjes. Want kennelijk kan hij het nu in één keer wel (stond gisteren echt met mijn onderkaak op de grond 😮 )

  2. 11 juli 2015

    Leuk interview en leukw foto’s!

  3. 14 juli 2015

    Wat een mooie foto is dat geworden. Jullie zien er echt als een ‘happy family’ uit.

Write a comment