Ninja Moeder Bootcamp

Wil jij sporten in de buitenlucht samen met een groep vrouwen? Méér energie, een fitter lijf en merken dat je elke week een beetje sterker wordt? Dan is de Ninja Moeder Bootcamp iets voor jou. Na afloop van de training zit je lekker in je vel, heb je meer energie en de nodige calorieën verbrand en spieren opgebouwd.

De Bootcamp training is voor iedereen. Of nu net begint met sporten of je al wat langer bezig bent. De training is aan te passen op jouw eigen niveau. Ook als je recent bevallen bent kun je bij de Bootcamp terecht. Ik ben gespecialiseerd in het werken met moeders en weet waar ik op moet letten.

Elke training is anders. We combineren kleine stukjes hardlopen met krachttraining, circuit training, HIIT en core stability. Het is altijd buiten. Weer of geen weer. Je moet het zelf ervaren dus doe gezellig een proefles als je nieuwsgierig bent. Oh ja, op zondag neem je je kinderen gewoon gezellig mee!

Een proefles is gratis!
Bel even naar 06-48582738 om je aan te melden

Tijdstip & Locatie

DINSDAG 20.00 UUR | VERZAMELEN ABDISSENBOS (TEGEN OVER AUTODEALER)| ZOETERMEER

ZONDAG 10.00 UUR | VERZAMELEN NOORD-AA STRAND (PARKEERPLAATS AA-ZICHT) | ZOETERMEER

Bij de zondag training zijn kinderen welkom! Ze mogen mee sporten of lekker spelen in het zand.

 

Kosten

Ninja Moeder werkt met een app. In deze app kun je strippenkaarten kopen of een abonnement afsluiten.
>> ga naar de Ninja Moeder app <<

STRIPPENKAARTEN
5 x trainen € 35,-
10 x trainen € 65,-
20 x trainen € 120,-

ABONNEMENT:
1 x per week trainen € 24,- per maand

Hardlooptraining

Gaat er bij jou iets kriebelen als je mensen ziet joggen? Vind je het er zo relaxed uitzien en zou je het ook wel willen kunnen? Heb je het ook wel eens gedaan maar kwam je na 7 minuten weer thuis als een hijgende hond? Je kunt het leren!

Hardlopen is een kwestie van goed opbouwen, weten wat je doet en trainen onder begeleiding van een deskundige. Als je dan een mooi doel hebt om naar toe werken en je loopt samen met een gezellige groep vrouwen dan is het hardloop(feest) compleet.

Bij de hardlooptraining van Ninja Moeder bouw je in 3 maanden op naar de 5 km. Je hoeft nu nog niet te kunnen rennen. Echt niet? Nee, echt niet. De trainingen bestaan uit loopscholing (techniek van het hardlopen), stretchen en natuurlijk de opbouw. Rennen is meer dan alleen een goede conditie hebben. Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht (CLUSK) alles komt aan bod.

Op zondag 10 december start de hardlooptraining met als doel het lopen van de 5 KM CPC op zondag 11 maart 2018 in Den Haag. In deze 3 maanden cursus werken we samen aan dit toffe doel en rennen we gezamenlijk de finish over op 11 maart 2018. 

Tijdstip & Locatie

ZONDAG 11.00 UUR | VERZAMELEN NOORD-AA STRAND (PARKEERPLAATS AA-ZICHT) | ZOETERMEER

Let op: naast deze groepstraining krijg je huiswerk en moet je zelf ook 2 x per week kunnen trainen

 

Kosten

Ninja Moeder werkt met een app. In deze app kun je je inschrijven voor de cursus.
>> ga naar de Ninja Moeder app <<

HARDLOOPTRAINING

3 maanden 1 x per week groeptraining
10 dec 2017 t/m 11 maart 2018
Opbouwschema met huiswerk
€ 90,- (dat is € 7,50 per training)

Deze kosten zijn exclusief deelname aan de CPC loop en een Ninja Moeder Tanktop!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: